Andre behandlingsformer


Fotsone-/soneterapi
Her jobber jeg kun i sonesystemene på fot og hånd. Disse systemene benytter jeg spesielt når jeg behandler tverrstripet muskulatur og ønsker å øke blodsirkulasjonen.

Bindevevsmassasje
Bindevevsmassasje er en reflekssoneterapi og ikke massasje i vanlig forstand. Denne massasjen innebærer en tøyning av bindevevet i huden på refleksologisk vis. Vi har hudområder på kroppen og i de indre organer som ofte har samme autonome nerveforsyning. Ved sykdommer og-/ eller lidelser i indre organer opptrer det noen ganger forandringer i de tilsvarende områder på kroppens hudoverflate. Forandringen representerer organets bindevevssone. Bindevevsmassasje påvirker det autonome nervesystemet som igjen påvirker de indre organer. Det kan oppleves som om huden er for trang. Det spenner og trekker i vevet når man beveger seg. Ved langvarige fysiske smertetilstander samt sirkulasjonsforstyrrelser kan det oppstå forandringer i bindevevet. Også ved disse symptomene er bindevevsmassasjen en godt utprøvet metode som påvirker både nervesystemet og blodsirkulasjonen. En Refleksolog benytter ofte hele ryggen til denne behandlingsformen. En behandling som har vist seg å ha god virkning ved hudproblematikk, bihulebetennelse, hevelser, stivhet i kroppen etc.


Fysisk behandlingsform helt uten bruk av medisiner eller nåler,med hendene som arbeidsverktøy.    Wednesday 28 October 2020